EYY2024 – Kursun amacı

Merhaba sevgili arkadaşlar,

Eğitimde yenilikçi yaklaşımlar 2024 sınıfında günümüzde hakkında bilgi sahibi olmamız gereken ve yakın gelecekte genel olarak kullanıyor olduğumuz eğitim teknolojileri üzerinde çalışıyor olacağız. Bu Kurs kısa bir kurs olarak seminer döneminde ve yaz boyunca tekrar bakıp yararlanacağınız bir kurs olarak hazırlanmıştır.

Kursumuza hoş geldiniz.

Tanıtım Videosu

Kursu platformdan nasıl alabilirim?

Kurs içeriği

Kurs Zaman Çizgisi

Kursumuz yaz boyunca açık kalacaktır.

Etkileşim ve İş Birliği Alanı

Bütün etkileşim ve iletişim ve hardım konularında Facebook kurs grup alanımızı kullanıyor olacağız.

Kaynaşma Etkinliği

Yakında tatil başlıyor ve hepimizin iyi bir tatile ihtiyacı var. Her birimiz farklı planlar yapmaya çalıştık ve hayaller kurduk belki de.

  • Leonardo AI aracına gidiniz ve Get Started butonuna tıklayınız.
  • Açılan sayfada Image Generation butonuna tıklayınız ve açılan yazı kutusuna hayalinizdeki tatili bir iki cümle ile yazınız.
  • Generete butununa tıklayınız. tıklayınız ve 4 resim oluşacak. Tasvirinize en yakın olanı Facebook grubumuzda tekstiniz ile paylaşınız.

Örnek: Bu benim tatil hayalim

Deniz kıyısında ağaçların altında oturup kitap okumak. ( Her defasında tekstinize eklemeler yapıp tekrar Generate butonuna tıklayabilirsiniz.)

 On a warm summer afternoon, I, a relaxed gentleman wearing a comfortable short and t-shirt, sit beneath the shaded trees lining the serene coastline of a small coastal town, surrounded by the soothing sounds of gentle waves and chirping seagulls. The air is filled with the sweet scent of blooming beach flowers, as I become completely absorbed in my book, the warm sunlight peeking through the leafy canopy above, casting dappled shadows on the vibrant green grass beneath my feet, while the crystal-clear turquoise waters stretch out before me.

ip Ucu : Sınıfta bu etkinliği öğrenciler tatillerini nasıl geçirdikleri konusunda yapabilir resimlerini gösterip İngilizce veya Türkçe anlatabilirler.

Modül 1 de görüşmek üzere..

İyi Çalışmalar dilerim.